Fråga mig om marknära byggande

Om Mig

Välkommen till webbplatsen om husgrunder

Varmt välkommen ska du vara till husgrunder.com. Webbplatsen som vill svara på frågor som kan tänkas vara förknippade med husgrundsprojekt. Vår vision är att svara på alla typer av frågor om husgrunder från själva grundläggningen (gjuta platta) till att dränera och åtgärda fuktproblem i olika typer av grunder. Jag vill alltid utvecklas så tveka inte att kontakta oss om du inte hittar den information du söker eller om du inte håller med våra skribenter om det som står här. Det händer ibland att jag får rätta upp artiklar då andra experter uttalar sig och det gör jag mer än gärna om det för vår hemsida framåt.

Hur finansieras hemsidan

Jag arbetade till en början hårt för att vara en annonsfinansierad webbplats. Detta har dock visat sig vara mindre potential än att dra till sig samarbetspartners och hjälpa dem att synas på internet. Så husgrunder.com har blivit min ”läroplats”, där jag testar allt jag lär mig om digitala kanaler såsom Facebook, Youtube och Google.
Genom att visa hur jag kan få besökare att komma till mig åter och åter kan jag visa mina andra kunder hur man ska göra.

Samarbetspartners

Jag tar hjälp av mina samarbetspartners i de frågor där de har expertiskunskap och i de fallen då mina besökare vill ha en prisuppgift på specifikt material eller arbete.

Samarbetspartners som jag både hjälper och får hjälp av är för närvarande

Då dessa företag valt att samarbeta med mig är jag givetvis färgad av deras produkter. Därför ska man ta mina råd och tips utifrån denna vetskap. Jag har alltid för ambition att vara ärlig och transparent kring dessa samarbeten.

Vill du samarbeta med mig?

Vill du lära känna mig mer och vill veta hur vi får våra kunder att lyckas på internet – tveka inte att kontakta mig.

Allt information på denna hemsida ska ses som råd och inspiration på saker som kan vara komplexa för den enskilde. Se här för vad som gäller kring ansvar för mina råd och tips.

Jag vill ha frågor från besökarna


Jag har egentligen bara svarat på frågor jag har fått de senaste 5 åren och sen växte det på av sig självt. Bra kontakter har ju hjälpt mig igång givetvis.

Gjuta platta

Läs vår artikel om hur du går till väga för att gjuta en betongplatta. Se den som en checklista för ditt husgrundsprojekt.