Om Oss

Välkommen till webbplatsen om husgrunder och alla frågor som kan tänkas vara förknippade med husgrundsprojekt. Vår vision är att svara på alla typer av frågor om husgrunder från själva grundläggningen (gjuta platta) till att dränera och åtgärda fuktproblem i olika typer av grunder. Vi vill alltid utvecklas så tveka inte att kontakta oss om du inte hittar den information du söker eller om du inte håller med våra skribenter om det som står här. Det händer ibland att vi får rätta upp artiklar då andra experter uttalar sig och det gör vi mer än gärna om det för vår hemsida framåt.

Vi jobbar hårt för att vara en annonsfinansierad webbplats som ska ge de som är intresserade av husgrundsleverantörer, grundläggningsföretag och grundläggningsmetoder bra information.

Vi försöker efter bästa förmåga, våra resurser är begränsade då vi alla har jobb vid sidan av, att kritiskt undersöka de bästa priserna marknaden för både byggmaterial och grundläggning. Löpande publicerar vi undersökningar och artiklar i ämnen som är relaterade till husgrunder.

om oss husgrunder.com

Gjuta platta

Läs vår artikel om hur du går till väga för att gjuta en betongplatta. Se den som en checklista för ditt husgrundsprojekt.

Vi använder cookies