Om Mig

Välkommen till webbplatsen om husgrunder

Varmt välkommen ska du vara till husgrunder.com. Webbplatsen som vill svara på frågor som kan tänkas vara förknippade med husgrundsprojekt. Vår vision är att svara på alla typer av frågor om husgrunder från själva grundläggningen (gjuta platta) till att dränera och åtgärda fuktproblem i olika typer av grunder. Vi vill alltid utvecklas så tveka inte att kontakta oss om du inte hittar den information du söker eller om du inte håller med våra skribenter om det som står här. Det händer ibland att vi får rätta upp artiklar då andra experter uttalar sig och det gör vi mer än gärna om det för vår hemsida framåt.

Hur finansieras hemsidan

Vi arbetade till en början hårt för att vara en annonsfinansierad webbplats. Detta har dock visat sig vara mindre potential än att dra till sig samarbetspartners och hjälpa dem att synas på internet. Så husgrunder.com har blivit min ”läroplats”, där jag testar allt jag lär mig om digitala kanaler såsom Facebook, Youtube och Google.
Därför lägger jag ner oerhört mycket obetald tid på denna site. Genom att visa hur jag kan få besökare att komma till mig åter och åter kan jag visa mina andra kunder hur man ska göra.

Så bli inte förvånad om denna sida utvecklas kraftigt kommande åren, utan att ha en tydlig profitör så att säga.

Vill du lära känna mig mer och vill veta hur vi får våra kunder att lyckas på internet – tveka inte att kontakta mig.

Jag vill ha frågor från besökarna


Jag har egentligen bara svarat på frågor jag har fått de senaste 5 åren och sen växte det på av sig självt. Bra kontakter har ju hjälpt mig igång givetvis.

Gjuta platta

Läs vår artikel om hur du går till väga för att gjuta en betongplatta. Se den som en checklista för ditt husgrundsprojekt.

Följ oss på Facebook

Gilla oss på facebook! http://www.facebook.com/husgrunder.

Våra policies