Om Mig

Välkommen till webbplatsen om husgrunder

Varmt välkommen ska du vara till husgrunder.com. Webbplatsen som vill svara på frågor som kan tänkas vara förknippade med husgrundsprojekt. Vår vision är att svara på alla typer av frågor om husgrunder från själva grundläggningen (gjuta platta) till att dränera och åtgärda fuktproblem i olika typer av grunder. Vi vill alltid utvecklas så tveka inte att kontakta oss om du inte hittar den information du söker eller om du inte håller med våra skribenter om det som står här. Det händer ibland att vi får rätta upp artiklar då andra experter uttalar sig och det gör vi mer än gärna om det för vår hemsida framåt.

Vi jobbar hårt för att vara en annonsfinansierad webbplats som ska ge de som är intresserade av husgrundsleverantörer, grundläggningsföretag och grundläggningsmetoder bra information.

Vi försöker efter bästa förmåga, våra resurser är begränsade då vi alla har jobb vid sidan av, att kritiskt undersöka de bästa priserna marknaden för både byggmaterial och grundläggning. Löpande publicerar vi undersökningar och artiklar i ämnen som är relaterade till husgrunder.

Vem är Micke

Mikael jobbar normalt med marknadsföring på internet och driver denna hemsida som sidoprojekt.

Jag har egentligen bara svarat på frågor jag har fått de senaste 5 åren och sen växte det på av sig självt. Bra kontakter har ju hjälpt mig igång givetvis.

Micke svarar gärna på frågor

om oss husgrunder.com

Gjuta platta

Läs vår artikel om hur du går till väga för att gjuta en betongplatta. Se den som en checklista för ditt husgrundsprojekt.

Följ oss på Facebook

Gilla oss på facebook! http://www.facebook.com/husgrunder.

Våra policies