Jag vill komma i kontakt med seriösa byggföretag. Det kan vara konstruktörer, byggmaterialleverantörer eller markentreprenörer. Oavsett vilket typ av företag du representerar så tror jag att jag kan hjälpa dig nå nya kunder.

Är du grundbyggare eller markentreprenör?

Är Ni en seriös entreprenör eller byggföretag med produkter och som brinner för era kunder. Då vill jag komma i kontakt med Er.
Privatpersoner och företag kontaktar mig flera gånger om dagen och undrar om jag känner bra entreprenörer och byggföretag runt om i Sverige kring marknära byggande. Jag söker ständigt byggare, framförallt i områden utanför storstadsområden.

Kontaktformulär för byggare

Företag verksamma inom byggmaterial eller tjänster?

Representerar du ett byggföretag som säljer byggprodukter eller tjänster mot företag eller privatpersoner. Då vill jag komma i kontakt med Er.
Privatpersoner och företag kontaktar mig flera gånger om dagen och undrar om jag känner till bra byggföretag & bra byggrelaterade lösningar runt om i Sverige. Min fokus är marknära byggande. Jag har redan flera bolag som partners och om dina produkter kan hjälpa mina besökare vill jag gärna hjälpa er att synas.

Kontaktformulär för byggföretag

Letar du byggare?

Jag har ett stort antal byggare i mitt register och som valt att samarbeta med mig.
Jag täcker in stora delar av Sverige men inte alla.
Jag bygger ständigt upp nya relationer så jag tror att hela Sverige kommer vara täckt av mina byggkontakter inom kort.

Vill du komma i kontakt med dem tveka inte att kontakta mig.

Kontakta mig om byggare