fråga micke

Attefallhus med källare – arkitektritat

Fråga från Tommy från Ale kommun

hej funderar på att bygga ett attefallhus med källare men är lite inne att bygga ett hus som är arkikektritat i mitt huvud och då är det så att jag tänkte gräva ur (sutturäng) tomt och sätta stålspont runt och lämmna ett utrymme på ca 1 m från stålsponten runtom och bygga huset som en kubb i ett hål i marken och ha en under jordisk tunel till en dörr i källaren somm kommer ut på en terrasslutning till en del av våran gräsmatta, Med vänlig hälsning tommy (tompa)

Svar från Micke

Hej Tommy,

Tycker du ska tala med några av mina mer erfarna byggare i ditt område, jag kopplar ihop er för en förutsättningslös diskussion.

mvh
Micke
PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.
:DS

Artiklar

Micke svarar

Vision Husgrunder.com

Vår vision är att svara på de frågor som våra läsare har. Tveka därför inte att kontakta oss och meddela oss era frågor så tar vi upp dem här. Vi är dock inget forum. Husgrunder.com ska vara platsen på internet dit du vänder dig när du vill ha svar på frågor - inte bli förvirrad med fler frågor!