Fråga från Leif

Hej Micke. Jag har ett timmerhus, som har torpargrund, när jag köpte huset gick det ej att krypa mer än 50% av grunden. vi installerade en krypgrundavfuktare som funkat bra i 12 år. Men nu har jag grävt så jag kan komma in på 90% av grunden. Och nu har upptäckt att syllstocken är dålig och att huset står på stora stenar. Sen har dom förra ägarna satt en falsad plåt innanför panelen som går ner i marken. min fråga är om man tar bort nedre panelen som är liggande + plåten kan man byta syllstocken utifrån?. Forfarande trångt i grunden. och har du några förslag vilket företag som kan göra det i min närhet .
Hälsningar Leif
* denna fråga har avanonymiserats geografiskt av Micke då jag inte vill inverka på frågeställarens integritet och det rör sig om en renovering som kan uppfattas som känslig för frågeställaren

Svar från Micke

Hej Leif ,

Det är svårt för mig att svara på faktiskt. Jag sätter dig i kontakt med företag som har lokala firmor som kan hjälpa dig om komma ut och kika på plats.

mvh
Micke
PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.
:DS

Fick du hjälp av denna artikel