Fråga från Tobias

Undrar vad kvm pris på anläggning av anläggnings jord för gräsmatta.
Och vad pris för grävning av häck är meter?

Svar från Micke

Hej Tobias ,

Jag kommer bli bättre på detta. Men just nu får jag gå på vad byggarna säger. Mailade bara själva frågan till den anläggningsfirma som verkar närmast dig och han skriver så här.

Varje kunds tomt är unik varför jag har svårt att hålla en fast meterkostnad då många faktorer kan påverka. Vill du att jag kontaktar kunden och genomför ett kundbesök så går det bra oim jag får hans eller hennes uppgifter. Vi är i full gång med att gräva för häckar.

Har satt dig i kontakt med honom.

Hoppas du finner att du har användning av dessa kontakter och hälsa ovanstående företag att du varit i kontakt med mig så tror jag du kommer få en extra bra service.
Lycka till nu med ditt bygge.
Vänliga Hälsningar
Micke

PS:
Jag försöker jag hjälpa mina besökare kostnadsfritt vilket har varit framgångsrikt för mig. Men det innebär också att du som mottagare av mina råd får ta mina råd för vad de är. Här kan du läsa mer om dessa villkor.

Ansvar för innehåll på webbsidan


Jag har inte heller några ekonomiska vinningar på att rekommendera byggare som jag skickat till dig. Mitt krav är att de ska kunna bygga med Tjälldens grundkonstruktioner på ett kvalitativt sätt. Det är alltid viktigt att ta in referenser när man anlitar byggare, och se mig som en referens, men det betyder inte jag kan gå i god för alla projekt framåt.
:DS

Fick du hjälp av denna artikel