Fråga från Mark

Hej!
Jag kollar på att bygga en thermopool, och gör det själva. Kan du summera för/nackdelar mellan Tjälldens thermoblock, väggelement och andra thermopool på marknad som man måste bygga upp med mindre block och fylla mer med betong.
För en pool 4×8, vet du hur mycket det skiljer i betong volym, kostnad för betong, armering mm mellan dessa två.

Tack!

Mvh, Mark

Svar från Micke

Hej Mark,

Du kan ringa mig om du vill – du har mina kontaktuppgifter nedan. Vill inte skriva ner konkurrenters system så jag vill över telefon mest förklara hur vi bygger och vad vi gillar med systemet så får du avgöra om det är intressant.

Det brukar vara rätt mycket frågor om pooler 😊. Speciellt om du ska bygga själv. Du är även välkommen till Tjälldens utställning i arlöv (norra infarten till malmö).

Ska försöka svara även på nedan i telefon även om vi inte fokuserar så mycket på vad de andra bygger med. Vi fokuserar mest på att göra vår egen lösning så bra som möjligt.

Den största nackdelen med tjällden just nu tror jag är leveranstiderna som dragit iväg då systemet blivit mycket populärt.

Med vänlig hälsning
mvh
Micke
PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.
:DS

Fick du hjälp av denna artikel