Fråga från Fredrik

Hej Micke
Uppskattar verkligen att du tar dig tid att svara på folks frågor. Vi har ett bekymmer som egentligen skulle behöva vara åtgärdat redan men vi har stött på problem med att hitta ett företag som vill hjälpa oss. Det är nämligen så att vi har ett hus som är byggt i slutet av 1800, 3 våningar plus vind och som är byggt i suterräng.
Grunden består av stora stenblock och vi skulle behöva dränera åtminstone den ena sidan i sluttningen, den andra ser ut att vara gjord av tidigare ägarna för ca 12-15 år sedan. Vi skulle verkligen vilja ha hjälp att komma i kontakt med något företag som skulle känna sig säker med att hjälpa oss med detta. Har förstått att detta med fördel görs när det är tjäle i marken men denna vinter har inte hjälpt på den fronten.
Har du något tips på någon firma som har erfarenhet av denna typ av grund?
Mvh/ Fredrik & Helena

Svar från Micke

Hej Fredrik,

Jag har kontakt med en byggare i ditt område som jag mailat dig.

Om han har erfarenhet av just din typ av dräneringsprojekt vet jag faktiskt inte. Men kolla med honom.

Ta in pris från dem och håll mig i loopen så jag kan stötta dig längsmed projektet.

Hoppas du finner att du har användning av dessa kontakter och hälsa ovanstående företag att du varit i kontakt med mig så tror jag du kommer få en extra bra service.

Observera att det är viktigt att ta in referenser om du är osäker på ett byggföretag.

Lycka till nu med ditt projekt.

mvh
Micke
PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.
:DS

Fick du hjälp av denna artikel