Fråga från Anonym

Hej. Vi har problem med att det läcker in vatten i källarplan. Huset ett enplanshus med källare från 60-talet. Vi har dränerat om med pordrän och \”gortex-duk\” utanför. Grundmuren är dessutom omputsad. Fasaden är i tegel och är hydrofob-behandlad. Ändå kommer det in vatten. Vid snösmältningen kunde man tydlig se att vattnet inte kom från marken. Gissar att det kan vara plåten mellan grundmuren och väggen ovanför som fallerar. Har funderat på om ett syllbyte skulle behövas för att en gång för alla komma åt problemet. Har du något förslag på hur vi ska lösa problemet? Kanske du vet någon bra firma som man kan lita på. Vi har tyvärr haft stora problem med oseriösa hantverkare. Åter igen, Tack för en suverän hemsida!

Svar från Micke

Hej,

Jag har en pålitlig entreprenad på syllbyte som jag jobbat mycket med i ditt område. Har rekommenderat de tidigare och jag har fått positiv respons. Hälsa från mig.

Lycka till nu och hoppas det löser sig.

mvh
Micke

PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.
:DS

Fick du hjälp av denna artikel