Fråga från Daniel

Hej Micke och tack för en mycket bra sida! Jag gör själv inte mycket arbeten hemma men tack vare all information på sidan har jag fått en betydligt bättre förståelse för att kunna ha dialog med hantverkare.
Vi ska renovera dusch och bastu i källare med EW-grund. Tidigare fuktproblem i källaren har hanterats genom att ventilera väggar och golv men det är oklart hur det ser ut i duschutrymmet. Vi tänker att det vore bra att väggarna i duschutrymmet blir ventilerade om de inte redan är det.
Hur ventilerar man bäst väggar av EW-element i badrum med tanke på utmaningar såsom tätskikt, fuktig luft etc. i badrummet ?
mvh Daniel

Svar från Micke

Hej Daniel och tack för feedback

Nä, det ska inte vara några problem med att ventilera väggarna i ditt badrum. Man kör tätskikt som vanligt och försöker ta i luften från något angränsande torrt utrymme.

Maila gärna dina adressuppgifterna till Pierre enligt nedan kontaktuppgifter om du så kan han försöka hjälpa till. Om inte löser de det ofta på något sätt ändå.

mvh
Micke
PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.
:DS

Fick du hjälp av denna artikel