Kontakta mig förutsättningslöst för besikta krypgrunden

Jag kan försöka hjälpa till på flera sätt. Ställ en förutsättningslös fråga eller hitta en besiktningsman.

Hitta besiktningsman
Vill du få hjälp att utvärdera vad du behöver utifrån din specifika krypgrund. Tveka inte att kontakta mig.

Ställ en fråga till Fråga Micke

Jag får dock väldigt många frågor så var gärna övertydlig i din frågeställning så det blir lätt för mig att svara. Skicka förklarande text och följ upp med bild i det mail som jag svarar på direkt.
Fråga Micke

Hitta företag för att åtgärda fuktig krypgrund – prisuppgift för kostnadsuppskattning

Om du undrar över kostnaden för att åtgärda en fuktig krypgrund så är det bra att komma i kontakt med duktiga entreprenörer som är specialiserade på frågan. De kan utifrån dina behov komma fram till vad kostar det att åtgärda din krypgrund och vilken av renoveringsalternativen som passar bäst för dig.

Kostnaden beror förutom val av lösning (se nedan) även mycket på hur åtgärda helt eller delvis röt och eller mögelskadad din krypgrund är.

Vilken strategi är bäst för att åtgärda din krypgrund ?

Du står egentligen mellan två strategier för att lösa fuktproblem i krypgrunden. Den ena är att avfukta och åtgärda din krypgrund reaktivt (dvs ta bort fukt som uppstår) eller lösa problemet genom att ta bort krypgrunden helt och hållet (dvs en krypgrundskonvertering).

Installation av fläkt & avfuktare i krypgrunden är vanligaste lösningen

Den vanligaste lösningen på marknaden idag är att man utför en installation av en värmare ihop med en fläkt och sedan kommer avfuktare i krypgrunden. Detta kan i sig skilja sig lite i pris beroende på hur din krypgrund ser ut. Exempelvis hur inspekteringsbar är din krypgrund, dvs finns det exempelvis en inspektionslucka och hur högt är kryputrymmet.

Ibland är det dränering som behövs

Ibland är det en dränering som behövs. Om din krypgrund är blöt så behöver ibland en eventuell avfuktare kompletteras med en dränering.