För att stärka upp min rådgivning på husgrunder.com så inleds ett samarbete med Hjörnes Advokatbyrå. Både mitt nätverk av markentreprenörer men även mina besökare får möjlighet att anlita en duktig jurist när behov uppstår.

Husgrunder.com inleder samarbete med Hjörnes advokatbyrå

Målet för mig är att kunna hjälpa företag och privatpersoner som behöver juridisk hjälp kring problem som är marknära på något sätt. Husgrunder.com hjälper besökare att lyckas med sina marknära projekt och får ibland kontakt med personer som behöver juridisk expertis som rör fastighetsrätt och marknära juridiska frågeställningar.

Kommentar från Mikael Asp
Jag hoppas kunna erbjuda ännu mer hjälp till mina besökare genom att knyta till mig en duktig advokat som har fastighetsrättslig inriktning och erfarenhet. Jag tror mycket på att knyta till mig duktiga experter och jag hittade Sara via rekommendationer vilket känns tryggt för mig. Sara har också gett bra intryck på mig och jag hoppas vi kan jobba ihop länge. Ska tilläggas att husgrunder.com kommer via olika samarbetsprojekt anlita Hjörnes Advokatbyrå under hösten 2019 för framtagandet av viktiga juridiska dokument.

Kommentar från Sara Hjörne
Det ska bli väldigt roligt att få bli en del i Mikael Asps nätverk med duktiga entreprenörer. Jag ser fram emot att hjälpa besökare från husgrunder.com. Med lång erfarenhet i ryggen erbjuder jag rådgivning, avtal och hjälp i hantering av tvister. Jag är tydlig i såväl min rådgivning som min prissättning.

Läs mer om Hjörnes Advokatbyrå här

Läs mer om Husgrunder.com’s samarbetspartners här