Om Mig


Välkommen till webbplatsen om husgrunder

Varmt välkommen ska du vara till husgrunder.com. Webbplatsen som vill svara på frågor som kan tänkas vara förknippade med husgrundsprojekt eller andra marknära projekt. Jag vill alltid utvecklas så tveka inte att kontakta mig om du inte hittar den information du söker eller om du inte håller med våra skribenter om det som står här. Det händer ibland att jag får rätta upp artiklar då andra experter uttalar sig och det gör jag mer än gärna om det för vår hemsida framåt.

Antalet samarbeten ökar kraftigt

Någonting har hänt.
Det senaste året har jag, utan att anstränga mig, knutit till mig mängder av duktiga byggare och företag som vill samarbeta med mig. Det är jättekul. Men det gör mig också lite mer kräsen. Jag vill bara jobba med de bästa byggarna och de bästa byggprodukterna – representerar du ett sådant företag så tveka inte att kontakta mig. Det är tydligt att min hjälpande ”approach” attraherar inte bara de som jag hjälper utan också företag som gillar sättet man når ut med sina produkter. Återigen vill jag bara lyfta fram de företag och produkter som verkligen adderar värde till mina besökare.

Denna sida har funnits sen 2010

Jag har nu jobbat aktivt med husgrunder.com sedan 2010. Det har varit extremt lärorikt. Sedan dess har jag intervjuat ledande experter i branschen, brytt mig om besökares frågor mm. Det har gjort mig till en av Sveriges ledande inom husgrunder. Mitt kontaktnät är också mycket gott tack vare detta och som jag nämner ovan så har denna trend förstärkts under den senare tiden.

Min vision är att hjälpa de som har marknära projekt

Från början var min vision att svara på alla typer av frågor om husgrunder från själva grundläggningen (gjuta platta) till att dränera och åtgärda fuktproblem i olika typer av grunder. Nu har denna vision breddats till att behandla alla marknära byggprojekt. Dvs enskilt avlopp, dagvatten, pooler mm.

Hur finansieras hemsidan

Jag arbetade till en början hårt för att vara en annonsfinansierad webbplats. Detta har dock visat sig vara mindre potential än att dra till sig samarbetspartners och hjälpa dem att synas på internet. Så husgrunder.com har blivit min ”läroplats”, där jag testar allt jag lär mig om digitala kanaler såsom Facebook, Youtube och Google. Mina samarbetspartners och jag lever i symbios med varandra.
Genom att visa hur jag kan få besökare att komma till mig åter och åter kan jag visa mina andra kunder hur man ska göra.

Samarbetspartners

Jag vill vara tydlig och säga att jag lever idag av intäkterna från denna sida.

Min relation till samarbetspartners är därför inte helt objektiv. Det ska man veta om när man läser mina råd. MEN det är också något jag försöker vara extremt tydlig med, och i mina råd också berätta om. Jag har valt att bara jobba med seriösa företag som jag har god erfarenhet av. Dessa företag är kunniga och jag jobbar med dem för att de är professionella. Jag följer upp dessa samarbeten hela tiden.

Det är också viktigt att poängtera att de ALLA adderar värde till min hemsida.
Jag tar nämligen hjälp av mina samarbetspartners i de frågor där de har expertiskunskap och i de fallen då mina besökare vill ha råd och tips men även för prisuppgifter på specifikt material eller arbete.

Samarbetspartners som jag både hjälper och får hjälp av är för närvarande

Då dessa företag valt att samarbeta med mig är jag givetvis färgad av deras produkter. Därför ska man ta mina råd och tips utifrån denna vetskap. Jag har alltid för ambition att vara ärlig och transparent kring dessa samarbeten. Jag har absolut för avsikt att alltid vara rak med detta i min kommunikation med mina besökare där så krävs/är relevant.

Jag vill samtidigt också betona att även om jag samarbetar med dessa företag så kan även dessa företag göra misstag och exempelvis inte lyckas med alla projekt osv. De kan ha konkurrenter som givetvis är arga på att jag valt just dem. Men så länge jag står för dem jag jobbar med och det finns ett ömsesidigt förtroende oss emellan är jag trygg med detta.

Objektivitet

Mot bakgrund av ovanstående så är jag inte en objektiv part på nätet. Men läs gärna några av mina frågor och svar och fatta själv bedömningen om jag verkligen vill hjälpa mina besökare. Det är min absoluta vilja som driver mig för det har varit otroligt framgångsrikt hittills. Vissa av besökarna kan jag hjälpa med etablerade kontakter, andra lyckas jag inte med då de efterfrågar något jag inte kan eller inte jobbar med idag. Men tro mig, finns det problem som företag kan lösa där ute så försöker jag hitta dessa och jobba ihop med dem för att hjälpa mina besökare.

Men som sagt – jag är inte objektiv och det vill jag vara tydlig med. Tvärtom faktiskt. Är nästan ”kär” i mina samarbetspartners och vill verkligen slåss för dem. Men på ett professionellt och seriöst sätt där deras kompetens och produkter är rätt för kunden. Inte annars.

Jag vill inte heller att mina partners ska konkurrera med varandra. Därför tar jag endast in en partner inom varje område. Ett område kan vara geografiskt eller avgränsat till en viss kompetens.

Vill du samarbeta med mig?

Vill du lära känna mig mer och vill veta hur vi får våra kunder att lyckas på internet – tveka inte att kontakta mig.

Allt information på denna hemsida ska ses som råd och inspiration på saker som kan vara komplexa för den enskilde. Se här för vad som gäller kring ansvar för mina råd och tips.


Jag vill ha frågor från besökarna

Jag har egentligen bara svarat på frågor jag och sen har det växt på av sig självt. Bra kontakter har ju hjälpt mig igång givetvis.

Detta går jag igång på 🙂

Positiv eller konstruktiv feedback är något jag tycker mycket om.
Tveka inte att kontakta mig för detta så ska jag bättra mig eller fortsätta göra det ni gillar.

Feedback från besökare som gjort mig stolt.

Artiklar

Micke svarar

Vision Husgrunder.com

Vår vision är att svara på de frågor som våra läsare har. Tveka därför inte att kontakta oss och meddela oss era frågor så tar vi upp dem här. Vi är dock inget forum. Husgrunder.com ska vara platsen på internet dit du vänder dig när du vill ha svar på frågor - inte bli förvirrad med fler frågor!