Generellt om ansvar för råd som ges i våra artiklar

Jag tar inget ansvar för konsekvenserna av att använda våra råd på denna hemsida. Jag har absolut intentionen och visionen med denna hemsida att du som besökare ska kunna använda informationen. Men som du säkert förstår är det omöjligt att kontrollera all fakta i detalj på ett sådant sätt att vi kan garantera alla råd kring konstruktioner för alla olika tillämpningar. Använd därför mina råd som en del i ditt beslutsfattande, inte som en bibel som alltid har rätt. För jag kan också göra fel.

GDPR

Här finner du hur jag följer GDPR.

Rekommendation av entreprenörer

Många frågar mig om råd kring entreprenörer. Speciellt när det kommer till entreprenörer så har jag utifrån erfarenheter jag varit med om blivit mer försiktiga om hur jag tipsar om olika hantverkare. Detta eftersom hantverkare som varit bra en tid sedan fallit korta i något projekt vilket lett till att de fått dåliga reviewer/recensioner. Dock har jag inte en enda gång fått feedback på de projekt som jag varit inblandad i. Jag sätter dock, om mina besökare efterfrågar det, besökarna i kontakt med företag jag känner till. Och jag vill att det är tydligt att jag inte alltid kan gå i god för dem och deras kvalitet i alla projekt. För att ständigt kunna hålla mitt företagarregister uppdaterat med duktiga entreprenörer så tveka inte att återkomma till mig om du inte haft god erfarenhet av mina tips om hantverkare. Gärna positiva också givetvis.

Rätt företag backar jag dock upp – i vått och torrt. Samarbetar man med mig, har högt kvalitetstänk och tänker på kundernas bästa så är jag en vän på nätet. Så är det bara. Jag är trött på att man kan skriva ner seriösa företag på nätet som misslyckats med någon enstaka kund, och sen tvingas leva med den kommentaren i något forum. Har mer än en gång träffat på kunder till dessa entreprenörer (privatpersoner framförallt) som trots mycket hårt slit från entreprenörens sida för att reda ut problemen sedan skriver ner företaget online någonstans. Dvs företaget tar ansvar men får ändå lida. Det köper jag inte. Det ska vara fair åt alla håll.

Ansvar för svar på ”Fråga Micke”

Husgrunder.com tar inte ansvar för några konsekvenser utifrån de råd som ges på webbplatsen. För komplexa frågor så förväntas besökaren rådgöra med konstruktör vid behov.

Även mailkorrespondens mellan besökare och ”Fråga Micke” lyder under denna policy.