Allt fler mailar in frågor till mig om husgrunder, dränering, pooler och allehanda byggprojekt. Vi har massor med kontakter inom pool och husgrundsbranschen och jag vill gärna göra dem tillgängliga för mina besökare.

För att möta det behovet så kan du som besökare ställa frågor direkt till mig som sedan adresserar frågorna vidare i husgrundsbranschen om jag själv inte klarar av att svara på dem. Jag kontaktar ofta konstruktörer eller sakkunniga för råd och dessa kan ibland kontakta dig direkt. Du medger detta genom att ställa frågan nedan.

Ställ din fråga i formuläret nedan

Observera att Micke kommer försöka besvara frågan digitalt, dvs ställs frågan till honom kommer frågan att bemötas via denna hemsida. Om ni inte vill ge ut personlig information så ställ frågan anonymt eller med bara ett förnamn exempelvis.

Jag godkänner med denna fråga Husgrunder.com privacy policy (GDPR).

Ansvar för innehållet på råd och svar.