Fråga Micke om marknära byggande

Allt fler mailar in frågor till mig om husgrunder, dränering, pooler och allehanda byggprojekt. Vi har massor med kontakter inom pool och husgrundsbranschen och jag vill gärna göra dem tillgängliga för mina besökare.

För att möta det behovet så kan du som besökare ställa frågor direkt till mig som sedan adresserar frågorna vidare i husgrundsbranschen om jag själv inte klarar av att svara på dem. Jag kontaktar ofta konstruktörer eller sakkunniga för råd och dessa kan ibland kontakta dig direkt. Du medger detta genom att ställa frågan nedan.

Ställ din fråga i formuläret nedan

Observera att Micke kommer försöka besvara frågan digitalt, dvs ställs frågan till honom kommer frågan att bemötas via denna hemsida. Om ni inte vill ge ut personlig information så ställ frågan anonymt eller med bara ett förnamn exempelvis.

Ditt namn (obligatorisk - skriv anonym om du vill vara anonym)

Din epost (obligatorisk)

Vilken ort bygger du i (obligatorisk)

Frågor med bilder blir högre prioriterade
Ladda upp bild här (bilder kan inte vara för stora - då kan det bli problem att skicka iväg)

Summera din fråga med 5 ord

Ställ din fråga här!
Skriv minst 4-5 meningar. Annars blir problemställningen ofta för svår att tolka.

Läs vår privacy policy här.

Ansvar för innehållet på råd och svar.

Artiklar

Micke svarar

Vision Husgrunder.com

Vår vision är att svara på de frågor som våra läsare har. Tveka därför inte att kontakta oss och meddela oss era frågor så tar vi upp dem här. Vi är dock inget forum. Husgrunder.com ska vara platsen på internet dit du vänder dig när du vill ha svar på frågor - inte bli förvirrad med fler frågor!